Betaalmethoden

Algemeen
U kunt zelf een van de volgende betaalmethoden tijdens het bestelproces van onze shop kiezen.

1. Bankoverschrijving
Beschikt u niet over internetbankieren, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op onze bankrekening onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

2. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online-aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daar voor hoeft aan te melden.

3. MisterCash
Met MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online-aankopen afrekenen. U rekent eenvoudig af met de specifieke beveiligingsmethoden van MisterCash.

4. Rembours (Achteraf)
Met Rembours bent u pas bij aflevering de aankoopkosten verschuldigd. U betaalt heel eenvoudig aan de chauffeur van PostNL.

5. SOFORT Banking
Met SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online-aankopen afrekenen. U rekent eenvoudig af met de specifieke beveiligingsmethoden van SOFORT Banking.

Bankgegevens
In de bijlage van de bestelbevestiging treft u de factuur aan. In de factuur staan onze bankgegevens. Indien u kiest voor bankoverschrijving, worden onze bankgegevens separaat in een mail toegestuurd. Daarnaast staat de factuur te allen tijde in uw account voor u klaar.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Powered by Lightspeed