Verzenden & retourneren

 

Verzenden

U kunt zowel met als zonder account producten bestellen. Indien u van plan bent om vaker te bestellen, adviseren wij om eenmalig een account aan te maken. U kunt er later ook voor kiezen om uw gast account om te zetten in een regulier account.
Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment en deze in de winkelwagen heeft geplaatst, dient u een verzendwijze te kiezen. 
Daarna dient u een betaalwijze te kiezen. Wij bieden u 5 betaalmogelijkheden aan.
Wanneer de rekening betaald is, wordt uw bestelling automatisch in behandeling genomen. 
Wanneer wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen, ontvangt u bericht van ons. 
Uiteindelijk ontvangt u, afhankelijk van uw keuze, van ons een laatste bericht wanneer het pakket definitief is verzonden.
Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heeft u het morgen in huis.*
Indien wij hier door overmacht niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan d.m.v. een e-mail op de hoogte.

Wat te doen bij annuleren en retourneren

Herroeping
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Ook kunt u het formulier hier downloaden.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan PureSenZ heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 werkdagen aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
PureSenZ
Kapelaan Heggehof 1
7041 DM  `s-Heerenberg

* Bestellingen die worden gedaan rond de feestdagen en in het weekend, hebben een langere levertijd.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Powered by Lightspeed